perjantai 8. maaliskuuta 2013

Kuivien käsien pelastus


Nyt asiasta kukkaruukkuun (sisältää tuotesijoittelua).

Talvella käsieni iho kuivuu. Käsien peseminen ja töissä paperien plärääminen saavat kämmenselät hilseilemään. Alkutalvesta kädet tuntuivat raastiraudoilta ja ohuempaa paitaa pukiessa kangas tarttui kiinni karheisiin rystysiini. Älytöntä!

Sittenpä muistin viime talven tuttavuuden eli L'Occitanen tuotteet. Marketista ostettu käsisaippua sai lentää kaarella roskiin ja esille kaivettiin L'Occitanen käsisaippua. Ja heti alkoivat kädet parantua! Käsisaippua ja käsirasva ovat nyt siis luottotarvikkeeni kuiville käsille. Käsirasvasta löytyy myös matkakoko, joten sitä voi kantaa koko ajan mukana.

Tänä talvena tutustuin myös nestemäiseen saippuaan sekä suolakuorintaan. Kuorinnan jälkeen kädet ovat kuin uudet ja karheus on tipotiessään. Ihan loistotuote, pakko suositella kaikille. Käsiä kuoritaan suolalla minuutin verran, jonka jälkeen ne tuntuvat pehmeiltä ja kuivuus on tipotiessään eikä rasvaakaan enää tarvitse.

Nyt kun kädet on hoidettu  nousee ongelmaksi kasvojen iho. Tänä talvena se onollut  kuivempi kuin koskaan ja poskille on noussut atooppista ihottumaa. L'Occitanen nerokkuus ei kuitenkaan yllä mielestäni käsi- (ja ehkä jalka-) tuotteita pidemmälle. Olisiko teillä vinkkejä hyvistä kasvorasvoista, joista olisi apua tähän ongelmaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti