tiistai 25. kesäkuuta 2013

Tuliaisten tarpeessa


Viimeksi postattu huhtikuussa! Hullua! Tämä blogitauko on venynyt kyllä liian pitkäksi. Liekö täällä on ketään enää lukemassakaan? Huhuu?!

Aloitin uudessa hommassa maaliskuussa ja pääsin kiinni hommiin huhtikuussa. Siitä asti olenkin tehnyt töitä niskalimassa. Oppinut uutta, stressannut ja nauttinut maisemista matkan varrella. Olen tainnut vähän tykästyä tähän työhön. Ainakin tykkään työpaikastani, sen ilmapiiristä, työkavereista ja ympäristöstä. Mutta olisi nämä työkiireet voineet jo hellittää! Kalenteri on vieläkin täynnä tekemättömiä hommia. Toukokuu oli ehkä kiireisin työkuukausi ikinä. Lisäksi oli tanssiopiston balettiesitykset ekstratreeneineen ja aloitinhan minä käsityötieteenkin opiskelut. Olisin voinut päästää itseni helpommallakin.

Talo on hiljentynyt kesäksi ja vain muutama työkaveri enää hikoilee toimistolla. Minä jään tänne ensi viikolla yksin, kun viimeisetkin kirmaavat lomalaitumille. Onneksi sain kurottua kasaan kolme viikkoa lomaa, joten en minäkään ilman jää. Olemme miettineet minne sitä lomalla lähtisi. Johonkin reissuun on päästävä, mutta minne. Viime kesäinen Barcelonan matka oli loistava, joten samanlaista ranta- ja kaupunkiloman yhdistelmää haemme. Päätettiin kuitenkin, että ei stressata. Kyllä se päätös tulee viimeistään lentokentällä.

Tuliaisostoksille olisi siis päästävä. Kuvassa japanilainen tuliainen Barcelonasta.

3 kommenttia:

 1. Joskus tulee otettua blogimaailmaan hieman etäisyyttä, eikä se haittaa yhtään. :) Blogilistan kautta tänne juuri eksyneenä en voi kehuskella olevani palaava lukija, mutta hei, täällä ollaan!

  Reissaaminen on mukavaa, pääsee irti siitä omasta pikku ympyrästään ja väljempiin vesiin vähän ihmettelemään. Lomakohteita en voi tosin suositella, kun omat reissut ovat aina menneet vain yhteen osoitteeseen. :)

  -Nina

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla sinusta jotain. Ja välillä olen käynyt täällä katsomassa josko uusia juttuja olisi tullut. Ymmärrettävästi tuo uusi työ vie aikaa ja sopeutumista. Aurinkoista kesää ja hyvää lomaa, kun se joskus sinullakin koittaa. Aivan mahtavaa olisi jos joskus satuttaisi jossain näkemään!
  -saija-

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista Nina ja Saija!

  Ja niin sitä blogitaukoa vaan jatkettiin:D Kesäloma tuli ja meni ja reissussakin päästiin käymään, vaikkakaan ei niin kaukana kuin kesäkuussa vielä suunniteltiin. Pitääpä kirjoittaa siitä muutama rivi tänne.

  Ja Saija: olisi kyllä ihan huippua nähdä! Onneksi sentään "vaihdetaan kuulumisia" täällä sosiaalisen median maailmassa. Oot ollu monta kertaa mielessä Honkaniemen uintireissuilla:)

  VastaaPoista