keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

OmpelukesäOlen innostunut taas käsitöistä. Aina olen käsitöitä tehnyt, mutta nyt olen saanut aivan uudenlaisen innostuksen. Tekisi mieli kierrellä kauppojakin vain inspiraation etsimiseksi, ja kädet syyhyää päästä ompelukoneen tai neulepuikkojen ääreen.

Olen sellainen "heti hommiin" -ompelija. En jaksaisi tehdä protokappaleita tai suuria suunnitelmia, vaan päästä heti tekemään tuotetta. Valmistumiseen voi mennä pitempikin aika, mutta heti on päästävä hommiin. Vaikka kangasta ei riittäisi kuin napapaitaan, on se tehtävä. Aina voi ostaa lisää kangasta myöhemmin ;)Blogin pitäminen on jäänyt. Viime talvi oli rankin aikoihin, ja siinäkin minua auttoi tämä ompeluharrastus. Kun terveys pettää ja uupuu, virtaa saa ainakin käsillä tekemisestä. Leipomiset ja ruoanlaitot ovat jääneet vähemmälle, ja talvella neuloin terapiasukkia kummitytöille. Käsitöistä saadut onnistumisen tunteet selättävät pahimmankin kaamosmasennuksen, ainakin täällä.Kiitos teille, ketkä olette täällä aina piipahdelleet. Yritän miettiä mihin suuntaan blogejani jatkossa vien. Useasti olen avannut uuden postauksen, mutten ole saanut mitään sisältöä aikaiseksi. Innostus lakkaa blogialustalla. Pitäisikö vaihtaa ilmettä? En tiedä. Katsellaan.

Olen kuitenkin innostunut Instagramista, joten käy moikkaamassa minua siellä. Tällä hetkellä tilini on täynnä niitä perinteisiä kukkakuvia, koska kuvaan kesää talteen. Niistä kuvista ja tunnelmista saa sitten voimaa taas ensi talvena. Linkin Istatililleni löydät tuosta oikeasta sivupalkista.2 kommenttia:

 1. Moi! Jostain kautta joskus löysin tänne ja käyn kyllä aina kurkkimassa! Voi, miulla on tuon blogin kanssa vähän sama juttu: innoissani aloitan, mutta sitten se jää. En tiedä, ehkä olen liian itsekriittinen omia juttujani kohtaan..? Siitäkin olen samaa mieltä, että käsitöiden tekeminen on kyllä terapeuttista. Paitsi silloin kun ei onnistu ja pitää purkaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos Eeva kommentista! Innostuin heti kirjoittamaan tänne! Ja löysin samalla siunkin blogit. Sait tästä uuden lukijan :)

   Käsityötieteessä pohdittiin, että käsitöissä usein tekeminen on tärkeämpää kuin valmis tuote - purkamisineen kaikkineen. Yritän pitää sen aina mielessä, kun kaivelen ratkojaa esille ;)

   Poista