torstai 7. helmikuuta 2013

Pirteää kevään odottelua


Aurinko alkaa taas hivuttautua arkeen ja paistaa yhä vaan korkeammalta kuin ennen. Sen huomaa ihan konkreettisesti työhuoneessa, kun aurinko yhtäkkiä pilkistääkin naapuritalon takaa ja häikäisee silmät. Eipä tuo haittaa. Tervetuloa vaan.

Näiden kuvien ottamisesta on jo pari viikkoa, joten aurinko paistaa varmaan jo korkeammalla. Kevättä kohti mennään korvat kohisten.
Ajatuksena oli kirjoittaa työnhakuahdistuksesta. Siitä miten turhauttaa, kun on pitkästä aikaa innostunut jostain työpaikasta, muttei kutsuta edes haastatteluun. Mutta sitten aihe unohtui, kun sain kutsun haastatteluun toiselle työpaikalle, johon minut lopulta valittiin. Nyt auringonpaistekin tuntuu entistä piristävämmältä!

Uusi työ alkaa ensi kuun alussa, joten nyt aion ottaa rennosti ja oikeasti lomailla. Jospa pääsisin eroon työpaikkailmoitusten selailusta pikku hiljaa. Siitä on näemmä tullut jo tapa. Työttömänä ehdin olla kaksi viikkoa, mikä menee luonnollisesti karenssissa.

Kylläpä työuutinen piristi. Pirteää kevään odotusta sinnekin!
3 kommenttia:

  1. Heiiiii onnea kovasti uudesta työpaikasta! T. Heini

    VastaaPoista
  2. Huippua!! Onnea uusiin haasteisiin :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos onnitteluista! Kävin eilen piipahtamassa tutustumiskäynnillä uudessa työpaikassa ja hyvillä mielin odottelen töiden alkamista. On se vaan uskottava, että asiat aina lutviutuu :)

    VastaaPoista